Marie i Japan - mandag den 13. januar 2003


Tilbage

Dagens tur startede med tog og en pæn gåtur gennem et anlæg med et flot springvand og Osaka Jo Hall, der kan rumme 30.000 tilskuere til koncert. Den er mega stor og rund. Ved siden af springvandet var der masse af små boder. Vi prøvede næsten det hele. Indbagte blæksprutter - det var godt. Nogle friturestegte kartofler med noget i, også gode. Noget, der lignede æbleskivedej med søde bønner i, også godt.

Derefter var målet slottet. Det er opført i 1970 efter det blev totalt bombet i 1945. Det blev hele Osaka by faktisk. Slottet er rigtig flot ude fra, indvendigt er der gjort meget ud af at fortælle om alle de forskellige, der har boet her. Der var en god udsigt der fra, men det havde vi nu også haft først på dagen, hvor vi havde været oppe i et højhus på 31. etage.

Det var godt at være inde og se slottet. Belønningen for børnene var en is. Dem kan man også få med grøn te, jeg synes det er godt. Så gik turen hjem med to forskellige tog, og så glemte vi at besøge turistkontoret. Det var lidt ærgerligt, for der er 40 minutter med tog dertil.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15